Zware mishandeling Breegraven, getuigen gezocht

zaterdag 8 juli 2017

Warnsveld - De politie is dringend op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling in Warnsveld in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 juli. Het slachtoffer ligt nogal altijd in het ziekenhuis.

De mishandeling vond omstreeks 03.00 uur plaats aan de Breegraven in Warnsveld. Het slachtoffer, een 26-jarige man uit Warnsveld, liep over de Breegraven, ter hoogte van de Lidl, toen er ineens een auto stopte.

Uit de auto stapten twee mannen die het slachtoffer in zijn gezicht sloegen. Het slachtoffer raakte hierdoor ernstig gewond in zijn gezicht en raakte buiten bewustzijn. De ambulance heeft het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De man ligt nog steeds in het ziekenhuis op de intensive care.

Van de twee mannen, die de mishandeling pleegden, is op helaas nog geen signalement beschikbaar. De auto, waar zij inzaten, betrof een kleine zwarte auto.

De politie bekijkt camerabeelden in de omgeving en ontvangt graag beelden van particulieren in de omgeving. Heeft u iets gezien of gehoord wat te maken kan hebben met deze mishandeling? Bel 0900-8844 of stuur uw beeldmateriaal via politie.nl

2017315438

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bronkhorst | 112 alarmeringen Bronkhorst | Goedkoop Tanken in Bronkhorst | Supermarkten in Bronkhorst | Weerbericht Bronkhorst