Politiebureau Dieren doelwit vandalen; politie zoekt getuigen

maandag 12 oktober 2015

Dieren - De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk wat gezien hebben van de vernielingen die onlangs werden aangericht aan het politiebureau in Dieren aan de Hogestraat.

Woensdag 7 oktober werd iets voor 17.00 uur een ruit vernield van het politiebureau. Eerder die middag was er ook al met een steen tegen de gevel gegooid. Hierbij werd overigens niets vernield. Agenten die aan het werk waren hebben nog wel in de omgeving gezocht maar troffen niemand meer aan. 

Op vrijdagmiddag iets voor 16.00 uur was het wederom raak. Nu werd er een fles met een brandbare vloeistof op de binnenplaats gegooid. De brand is toen vanzelf uitgegaan. De politie neemt de zaak hoog op en hoopt dat er getuigen zijn die hen kan helpen deze zaak op te lossen. 

De politie houdt er rekening mee dat er een verband is met de graffiti die is aangetroffen op de basisschool  de Boomgaard-Zuid aan het Schoolpad in Dieren

 

De gemeente Rheden heeft op verzoek van de politie groen verwijderd aan de achterkant van het politiebureau. Dit is gebeurd om veiligheidsredenen. De burgemeester van de gemeente Rheden heeft opdracht gegeven om de graffiti zo snel mogelijk te verwijderen.

 

.

 

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

 

 

2015493834  2015490750

 

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bronkhorst | 112 alarmeringen Bronkhorst | Goedkoop Tanken in Bronkhorst | Supermarkten in Bronkhorst | Weerbericht Bronkhorst