Hennepkwekerij ontmanteld, auto in beslag genomen

donderdag 3 september 2015

Steenderen - Woensdagochtend 2 september heeft de politie aan de Dr. Alfons Ari├źnsstraat in Steenderen een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. Twee verdachten zijn aangehouden en een auto en kostbaar horloge zijn in beslag genomen.

De politie stelde ter plekke een onderzoek in naar aanleiding van een tip. In een ruimte op de begane grond van de woning trof de politie een kwekerij met ruim 500 planten aan. Alle apparatuur en planten zijn in beslag genomen en vernietigd. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt.

Toen er niemand thuis bleek zijn de bewoners (een man en een vrouw) gebeld door de politie en ter plekke aangehouden.

De energieleverancier doet aangifte van diefstal stroom en legt vermoedelijk een naheffing op. De politie maakt proces-verbaal op tegen de twee bewoners.

Verder heeft de politie een auto (Volvo) en duur horloge in beslag genomen. Het overgrote deel van alle criminaliteit wordt gepleegd met het oog op snel financieel gewin. Door crimineel vermogen af te pakken, maakt de overheid duidelijk dat misdaad niet loont.

Om zoveel mogelijk crimineel vermogen af te kunnen pakken, wordt steeds vaker beslag gelegd op geld, vastgoed en luxe goederen van mensen die strafbare feiten begaan. Op die manier wordt zeker gesteld dat het crimineel vermogen ook daadwerkelijk kan worden geïnd na een veroordeling door de rechtbank.

2015301403

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bronkhorst | 112 alarmeringen Bronkhorst | Goedkoop Tanken in Bronkhorst | Supermarkten in Bronkhorst | Weerbericht Bronkhorst