Vrouw overleden na verkeersongeval, nog steeds getuigen gezocht

vrijdag 2 december 2016

Zutphen - Een 75-jarige vrouw uit Zutphen is vrijdag 25 november zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Laarstraat/Hogestraatje in Zutphen. Gisteren is de vrouw in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen. De politie is nog steeds dringend op zoek naar getuigen.

Het ongeval vond die vrijdag net na 13.00 uur plaats. De 75-jarige vrouw reed in haar scootmobiel toen zij werd aangereden door een automobilist. De automobilist, een 42-jarige man uit Zutphen, reed achteruit over de Laarstraat toen hij op de T-splitsing met het Hogestraatje ineens een harde klap hoorde. Hij bleek tegen de scootmobiel van de vrouw aan te zijn gebotst. De vrouw viel door de klap op de grond en was nog wel aanspreekbaar, maar bleek zeer ernstig letsel te hebben opgelopen. Meerdere omstanders schoten direct te hulp en belden de hulpdiensten. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist is opgevangen door de politie en verhoord.

De politie heeft tot nu toe meerdere omstanders gesproken die te hulp schoten, maar zoekt nog contact met mensen die getuige waren van de botsing. Zo is het nog niet helemaal duidelijk waar het slachtoffer vlak voor het ongeval precies reed.

Heeft u de botsing zelf niet gezien, maar denkt u het slachtoffer in haar scootmobiel en/of de achteruitrijdende auto vlak voor het ongeval wel te hebben zien rijden? Neem ook dan contact op met de politie. Dat kan telefonisch via 0900-8844.

 

2016577936

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bronkhorst | 112 alarmeringen Bronkhorst | Goedkoop Tanken in Bronkhorst | Supermarkten in Bronkhorst | Weerbericht Bronkhorst